Home » Goed onder dak

Goed onder dak

Bij La Touche ben je altijd goed onder dak. We stellen hoge eisen aan onze accommodaties en selecteren op goede voorzieningen, sfeer, voldoende ruimte en privacy.  In de gastenkamers verwachten we comfort en liefst eigen badkamers met schoon en goed sanitair.

Les Gîtes de Choquenée voldoet met vlag en wimpel aan alle eisen. Dit huis voert het kwaliteitskeurmerk van de Waalse Federatie voor vakantiehuizen en wordt al jarenlang beoordeeld met ‘vier korenaren’ – het hoogste predicaat dat staat voor  ‘zeer hoog comfort’.

Toegankelijk voor mindervaliden

Bijzondere kwaliteit van Choquenée is dat er overal rekening is gehouden met mindervaliden en rolstoelgebruikers. Geen belemmeringen als stoepen, trapjes en drempels en overal ruime doorgangen. Naast de brede trap is er een grote, snelle lift naar de verdiepingen en de grotere kamers hebben aangepast sanitair.

De gastenkamers

De gastenkamer zijn verdeeld over twee verdiepingen. Er zijn twee extra grote kamers met lits-jumeaux (tweemaal 80 x 200) die naar keuze ook los van elkaar geplaatst kunnen worden en twee grote kamers met apart geplaatste bedden (80 x 200). Deze kamers beschikken allemaal over een ruime badkamer mét toilet.

Van de vier kleinere kamers is er één ingericht met lits-jumeaux en drie met een groot bed (140 x 200). Deze kamers hebben eveneens een eigen badkamer, maar maken gebruik van het toilet in de centrale hal op hun verdieping.

Bij aanmelding kun je aangeven welk type kamer je voorkeur heeft. Daarmee houden wij dan zoveel mogelijk rekening. Het is echter niet altijd zeker dat de kamer van je keuze nog beschikbaar is, want reservering gaat op volgorde van aanmelding.