Home » Kijkje in de keuken van Adrie

Kijkje in de keuken van Adrie

Pa1090576-1_bewerkt-1“Vers, gezond en lekker, dat is mijn motto in de keuken. Ik hou van koken, experimenteren met mooie ingrediënten en mijn gasten verwennen met heerlijke maaltijden. Verse groenten en fruit spelen in mijn keuken een hoofdrol, want dat zijn de bouwstenen voor ieders gezondheid. Aan lekkere producten uit de streek en van lokale markten voeg ik graag een snufje ‘couleur locale’ toe met authentieke recepten. Dat levert elke dag kleurrijke en smakelijke verrassingen op!”

In de La Touche keuken wordt gewerkt volgens moderne inzichten op voedingsgebied: veel verse, onbewerkte producten, veel groenten en fruit, veel onverzadigde vetten, korte bereidingstijden, weinig suiker en veel afwisseling.

Ontbijt, lunch en diner

Het ontbijt wordt gepresenteerd als buffet, met keus uit meerdere soorten vers brood en zoet en hartig beleg, muesli, kwark of yoghurt en altijd een verse fruitsalade. Meestal ook nog iets speciaals als croissants of roerei. Daarbij natuurlijk koffie, thee en vruchtensap. Voor de liefhebbers is er altijd verse volle melk, rechtstreeks van de boerderij.

De lunch stel je ook zelf samen aan het buffet. Elke dag is er een bijzonder lunchgerecht: een vers gemaakte soep, een versgebakken quiche of een goed gevulde maaltijdsalade. Verder heb je altijd keus uit wit en bruin brood en meerdere soorten kaas en vleeswaren.

Het diner omvat altijd een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert. De gangen worden meestal uitgeserveerd en daarom gaan we voor het diner bij voorkeur gezamenlijk aan tafel.

Koffie en thee bij de maaltijden en in de pauzes zijn bij de prijs inbegrepen. Wijn en bier zijn verkrijgbaar voor een redelijke prijs. Andere dranken desgewenst op bestelling.