Home » Kijkje in de keuken

Kijkje in de keuken

Vers, gezond en lekker, dat is ons motto in de keuken. Wij houden van koken en gasten verwennen en dat zie je en proef je aan de heerlijke maaltijden die dagelijks op tafel komen. Aan producten uit de streek en van lokale markten voegen we graag een snufje ‘couleur locale’ toe met authentieke Franse en Belgische recepten. Dat levert elke dag kleurrijke en smakelijke verrassingen op!

In de La Touche keuken wordt gewerkt volgens moderne inzichten op voedingsgebied: veel verse, onbewerkte producten, veel groenten en fruit, zoveel mogelijk onverzadigde vetten, korte bereidingstijden, weinig suiker en veel afwisseling.

Ontbijt, lunch en diner

Pa1090576-1_bewerkt-1Het ontbijt wordt gepresenteerd als buffet, met keus uit meerdere soorten vers brood en zoet en hartig beleg, muesli, kwark of yoghurt en altijd een verse fruitsalade. Meestal ook nog iets extra, zoals croissants, wentelteefjes of roerei. Daarbij natuurlijk koffie, thee en vruchtensap en soms (bij de boer in België) verse volle melk.

De lunch stel je ook zelf samen aan het buffet. Iedere dag is er een bijzonder lunchgerecht: een vers gemaakte soep, een versgebakken quiche of een goed gevulde maaltijdsalade. Verder heb je altijd keus uit wit en bruin brood en meerdere soorten kaas en vleeswaren.

Het diner omvat altijd een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert. De gangen worden meestal uitgeserveerd en daarom gaan we voor het diner bij voorkeur gezamenlijk aan tafel.

Koffie en thee bij de maaltijden en in de pauzes zijn bij de prijs inbegrepen. Wijn en bier zijn te koop voor een redelijke prijs. Andere dranken zijn desgewenst op bestelling verkrijgbaar.