Home » Prijzen 2019 » Reserveren en aanmelden

Reserveren en aanmelden

dsc_0865-12_bewerkt-1Reserveren van een of meer plaatsen in de week van je keuze kan online door middel van het  aanmeldformulier (klik hier). Je kunt hierin je voorkeur aangeven voor een kamer (een- of tweepersoons, eventueel met extra voorzieningen), je dieetwensen vermelden en alvast een indicatie geven van je wensen voor het lesprogramma. 

Kom je samen met een partner, een vriend of een vriendin, dan geef je dat alvast aan op het formulier. Het is echter de bedoeling dat je partner, vriend of vriendin zich persoonlijk aanmeldt door zelf eveneens het aanmeldformulier in te vullen.   

Plaatsen worden gereserveerd op volgorde van aanmelding en op basis van beschikbaarheid. Mocht het type kamer van je keuze niet meer beschikbaar zijn, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om te overleggen over de mogelijkheden. Wil je liever eerst je wensen bespreken of informatie inwinnen over beschikbare plaatsen? Bel of mail ons dan.

Na je aanmelding ontvang je per omgaande een digitale bevestiging. Vervolgens maak je de reservering definitief door het overmaken van een aanbetaling van € 150,- op rekening NL05 RABO 0121.365.492 ten name van A.W. van der Ven,  La Touche Schildervakanties te Dordrecht. Na ontvangst van je aanbetaling mailen wij je een schriftelijke bevestiging met nadere gegevens over de gereserveerde plaats(en).

Het dan nog resterende bedrag  verwachten we uiterlijk vier weken voor de start van de schilderweek op onze rekening.