Home » Prijzen 2018 » Reserveren en aanmelden

Reserveren en aanmelden

dsc_0865-12_bewerkt-1Reserveren van een of meer plaatsen in de week van je keuze kan direct online door middel van het  aanmeldformulier (klik hier). Je kunt hierin je voorkeur aangeven voor een kamer (eenpersoons of tweepersoons, eventueel met extra voorzieningen) en mogelijke dieetwensen vermelden. Desgewenst kun je ook in het kort omschrijven wat jouw wensen en leerdoelen zijn, wat je verwacht van het programma en hoe je daarin begeleid wilt worden.

Per omgaande ontvang je een automatische bevestiging van je aanmelding. Binnen enkele dagen krijg je bericht over de beschikbaarheid van de gewenste plaats(en) en de kamer van je keuze wordt voorlopig voor je gereserveerd.

Wil je eerst je wensen bespreken of informatie over de beschikbaarheid? Dan kun je ons altijd even bellen of mailen.

De reservering maak je definitief door een aanbetaling van € 150,- per persoon op rekeningnummer NL05 RABO 0121.365.492 ten name van A.W. van der Ven, La Touche Schildervakanties, Dordrecht.

Na deze aanbetaling ontvang je de schriftelijke bevestiging van je aanmelding en aanbetaling met alle gegevens over de gereserveerde kamer en de gemaakte afspraken.

Het resterende bedrag verwachten we vier weken voor de start van de betreffende schilderweek op onze rekening.