Home » Prijzen 2019 » Annulering en restitutie

Annulering en restitutie

_BAU3696Annuleren kan tot vier weken voor de start van een schilderweek. Bij een annulering wordt de aanbetaling echter wel in rekening gebracht. Alle eventuele overige betalingen worden per omgaande teruggestort op je rekening. Bij een annulering binnen de termijn van vier weken ben je ons het volledige bedrag verschuldigd. 

Daarom adviseren we je naast je reisverzekering altijd ook een annuleringsverzekering af te sluiten. Het is onze ervaring dat een goed onderbouwde claim wegens verhindering bij ziekte, ongeval of familieomstandigheden vrijwel altijd door de verzekeraar wordt gehonoreerd.

En als de schilderweek niet doorgaat…?

Mocht het nodig zijn een schilderweek te 071annuleren in verband met onvoldoende aanmeldingen, dan krijg je daarvan zo spoedig mogelijk, maar altijd uiterlijk vier weken voor de start van de betreffende week schriftelijk bericht. En mocht de week worden geannuleerd door onvoorziene omstandigheden bij ons of bij de verhuurder van de accommodatie, dan laten we je dat natuurlijk ook zo snel mogelijk weten.

In geval van een annulering door La Touche worden alle reeds gedane betalingen, dus ook de aanbetalingen, per omgaande gerestitueerd. Oftewel, zo snel mogelijk teruggestort op je rekening.dsca_1050-1_bewerkt-1