Home » Programma schilderweek » Begeleiding ‘op maat’

Begeleiding ‘op maat’

147_BAT7362Iedere schilder brengt zijn of haar eigen schilderkunstige ‘bagage’ mee. De groep bestaat dan ook bijna altijd uit deelnemers van uiteenlopend niveau. Dat is geen probleem en vaak juist een voordeel, want al die verschillen in stijl en aanpak werken inspirerend. Maar de behoefte aan persoonlijke begeleiding van de deelnemers loopt wel uiteen. Daarom werken we veel met begeleiding ‘op maat’. 

P1090521-1_bewerkt-1

Persoonlijk programma

Voor beginners is de les ‘kleurgebruik en kleuren mengen’ onmisbaar voor het trefzeker leren omgaan met kleur. Maar heb je al wat meer ervaring, dan ga je liever op zoek naar een volgende uitdaging. Dat kan altijd, aan jou de keus.

Volg je het gestructureerde lesprogramma met veel uitleg over stijlen, technieken en materialen en ga je aan de slag met daarop gebaseerde opdrachten? Of werk je liever zelfstandig aan je eigen leerdoelen? We maken in overleg met jou je eigen programma ‘op maat’.DSCa_0201

Stap voor stap voor beginners

Nog nooit geschilderd en geen idee hoe te beginnen? Dan biedt het stap voor stap programma met bijbehorende oefeningen houvast en een goede basis. Zo kom je spelenderwijs tot mooie resultaten.

Wat je ook kiest: het gaat erom dat jij plezier en voldoening beleeft aan jouw schilderweek. Daarom zit je nooit aan een programma vast: in de loop van de week kun je altijd je keuzes opnieuw aanpassen.