Home » Programma schilderweek » Begeleiding ‘op maat’

Begeleiding ‘op maat’

147_BAT7362Iedere schilder brengt zijn of haar schilderkunstige ‘bagage’ mee en heeft persoonlijke verwachtingen over wat hij of zij in de schilderweek wil bereiken. Een groep bestaat dan ook vrijwel altijd uit deelnemers van uiteenlopend niveau. Geen probleem en vaak juist een voordeel, want variatie in stijl en aanpak werkt voor iedereen inspirerend. Maar de behoeftes lopen wel uiteen. Daarom werken we graag met begeleiding ‘op maat’. 

P1090521-1_bewerkt-1

Persoonlijk programma

De les ‘kleurgebruik en kleuren mengen’ is onmisbaar voor beginners en oefeningen met kleurgradaties zijn onontbeerlijk voor het trefzeker leren omgaan met kleur. Maar heb je hiermee al voldoende ervaring, dan ga je liever op zoek naar een volgende uitdaging. Dat kan altijd! Bij je aanmelding geef je aan wat je denkt te gaan doen. Volg je het gestructureerde lesprogramma met uitleg over stijlen, technieken en materialen en daarop gebaseerde opdrachten? Of kies je ervoor om zelfstandig te werken aan je eigen leerdoelen? We maken dan in overleg een programma ‘op maat’.DSCa_0201

Stap voor stap voor beginners

Nog nooit geschilderd en geen idee hoe te beginnen? Het stap voor stap startersprogramma met bijbehorende oefeningen biedt je houvast en zorgt voor een goede basis. Zo kom je beter voorbereid tot mooie resultaten.

Wat je ook kiest: het gaat erom dat jij plezier en voldoening beleeft aan jouw schilderweek. Je zit daarom nooit aan een programma vast en je kunt je in de loop van de week je keuzes altijd opnieuw aanpassen.