Home » Programma schilderweek » Materialenservice voor beginners

Materialenservice voor beginners

Wil je eerst uitproberen of schilderen wat voor jou is? En aarzel je over de aanschaf van dure materialen? Een goede schildersuitrusting, met alle gereedschappen als penselen, spatels, paletmessen en tubes en potten verf in de basiskleuren, vergt een flinke investering. Als je eigenlijk nog niet weet of je schilderen zó leuk gaat vinden dat je ermee doorgaat, dan is onze materialenservice iets voor jou. 

Startpakket in bruikleen

EDSCa_0394_bewerkt-1en compleet startpakket in bruikleen, voor maar € 25,- Daarvoor krijg je een set gereedschappen van goede kwaliteit in bruikleen – zoals penselen en kwasten in soorten en maten, paletmessen, spatels en wat je verder nodig hebt – plus vrij gebruik van acrylverf in alle kleuren en verder alle materialen die in het atelier voorhanden zijn, zoals  houtskool, krijt, inkt en simpel schetspapier.   

Schildersdoeken en duurdere papiersoorten als acrylpapier en aquarelpapier zijn uitgezonderd; deze materialen moet je wel zelf aanschaffen. Dat kan eventueel ter plaatse: gangbare maten papier en schildersdoeken zijn in het atelier tegen kostprijs te koop..

Als je gebruik wilt maken van de materialenservice kun je dat aangeven op het aanmeldformulier. Wij zorgen er dan voor dat jouw startpakket met de juiste materialen voor je klaar staat.