Home » Docent Ad van der Ven » Begeleiding ‘op maat’

Begeleiding ‘op maat’

Iedere schilder brengt zijn of haar eigen schilderkunstige ‘bagage’ mee. De groep bestaat dan ook bijna altijd uit deelnemers van uiteenlopend niveau. Dat is geen probleem en juist een voordeel, want al die verschillen in stijl en aanpak werken inspirerend. Maar de behoefte aan persoonlijke begeleiding van de deelnemers loopt wel uiteen. Daarom werken we met begeleiding ‘op maat’.

Persoonlijk programma

Zo is voor beginners de les ‘kleurgebruik en kleuren mengen’ onmisbaar voor het trefzeker leren omgaan met kleur. Maar wie meer ervaring heeft, zoekt liever een volgende uitdaging. De keus is aan jou. 

Nog nooit geschilderd en geen idee hoe te beginnen? Dan biedt het stap voor stap lesprogramma met veel uitleg over stijlen, technieken en materialen houvast. Maar ben je hieraan voorbij en werk je liever zelfstandig aan je volgende leerdoel? Dan maken we in overleg en op basis van jouw ambities een persoonlijk programma.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Géén verplichtingen

Het bijwonen van lessen en groepsactiviteiten is natuurlijk nooit verplicht. Wie liever iets anders gaat doen, is daar helemaal vrij in. Voel je meer voor een excursie in de omgeving? Heb je zin in een lange wandeling, of lekker onderuit met een goed boek op het terras? Dat is aan jou!

Wat je ook kiest: het gaat erom dat jij plezier en voldoening beleeft aan jouw schilderweek. Daarom zit je nooit aan je programma vast en kun je altijd je keuzes aanpassen.