Home » Docent Ad van der Ven » Begeleiding ‘op maat’

Begeleiding ‘op maat’

Een groep bestaat bijna altijd uit deelnemers van uiteenlopend niveau, want iedere schilder brengt zijn of haar eigen schilderkunstige bagage mee. Dat is juist een voordeel, want door verschillen in stijl en aanpak inspireren deelnemers elkaar. Wel loopt daardoor de behoefte aan persoonlijke begeleiding uiteen. Daarom werken we met begeleiding ‘op maat’.

Persoonlijk programma

Nog nooit geschilderd en geen idee hoe te beginnen? Dan biedt een stap voor stap lesprogramma met veel uitleg over stijlen, technieken en materialen houvast. Ben je hieraan voorbij en werk je liever zelfstandig? Dan maken we op basis van jouw wensen en ambities een persoonlijk programma.

Zo is de les ‘kleurgebruik en kleuren mengen’ met de bijbehorende oefeningen onmisbaar om trefzeker te leren omgaan met kleur. Maar wie meer ervaring heeft, slaat die opdracht over en wijdt zich aan een volgende uitdaging. De keus is aan jou. 

Geen verplichtingen

Het bijwonen van lessen en groepsactiviteiten is natuurlijk nooit verplicht. Wie liever iets anders gaat doen, is daar helemaal vrij in. Zin in een excursie in de omgeving of een lange wandeling? Of lekker onderuit met een goed boek op het terras? Ook dat is aan jou.

Wat je ook kiest: het gaat erom dat jij plezier en voldoening beleeft aan jouw schilderweek. Daarom zit je nooit aan je programma vast en kun je altijd je keuzes aanpassen.