Home » Kijkje in de keuken van Adrie

Kijkje in de keuken van Adrie

“Vers, gezond en lekker, dat is mijn keukenmotto. Ik hou van koken en gasten verwennen. Verse groenten en fruit spelen in mijn menu’s een hoofdrol, want dat zijn de bouwstenen voor je gezondheid. Aan producten uit de streek voeg ik graag nog wat ‘couleur locale’ toe met authentieke recepten. Dat levert elke dag culinaire verrassingen op!”

In de La Touche keuken wordt gewerkt volgens moderne inzichten op voedingsgebied: veel verse, onbewerkte producten, veel groenten en fruit, veel onverzadigde vetten, korte bereidingstijden, weinig suiker en veel afwisseling. 

Ontbijt, lunch en diner

Het ontbijt, gepresenteerd als buffet, biedt keus uit meerdere soorten vers brood, zoet en hartig beleg, muesli, kwark of yoghurt en altijd een verse fruitsalade. Meestal ook nog iets speciaals als een croissant of een portie roerei. Daarbij natuurlijk koffie, thee en vruchtensap. En voor de liefhebbers is er verse volle melk, rechtstreeks van de boerderij.

De lunch stel je ook samen aan het buffet. Er is altijd een bijzonder lunchgerecht, bijvoorbeeld een huisgemaakte soep, een versgebakken quiche of een goed gevulde maaltijdsalade. Verder heb je de keus uit wit en bruin brood en meerdere soorten kaas en vleeswaren.

Het diner, altijd drie gangen, wordt warm uitgeserveerd. Daarom gaan we voor het diner bij voorkeur gezamenlijk aan tafel.

Koffie en thee bij de maaltijden en in de pauzes zijn inbegrepen. Wijn en bier zijn verkrijgbaar voor een redelijke prijs. Andere dranken desgewenst op bestelling.