Home » Kijkje in de keuken

Kijkje in de keuken

“Verse groenten en fruit spelen in mijn keuken de hoofdrol. En ik voeg graag wat ‘couleur locale’ toe met authentieke streekrecepten. Ik hou van koken en gasten verwennen.  Vers, gezond en lekker, dat levert elke dag culinaire verrassingen op!”

In de La Touche keuken wordt gewerkt volgens eigentijdse inzichten op voedingsgebied: veel verse producten, veel groenten, fruit, granen, noten en zaden, liefst onverzadigde vetten, korte bereidingstijden, weinig suiker en veel afwisseling. 

Ontbijt, lunch en diner

Het ontbijt biedt dagelijks keus uit meerdere soorten brood, zoet en hartig beleg, muesli, yoghurt en altijd een verse fruitsalade. Meestal is er nog iets speciaals als een croissant of een portie roerei. Daarbij natuurlijk koffie, thee en vruchtensap. Voor de liefhebbers is er verse melk, rechtstreeks van de boerderij.

Bij de lunch is er een huisgemaakte soep, een versgebakken quiche of een goed gevulde maaltijdsalade. Verder is er keus uit wit en bruin brood en meerdere soorten kaas en vleeswaren.

Het diner bestaat uit drie gangen en wordt per gang geserveerd.  

Koffie en thee staan altijd klaar en zijn gratis.  Wijn en bier zijn verkrijgbaar voor een redelijke prijs. Overige dranken op bestelling.