Home » Kijkje in de keuken

Kijkje in de keuken

“Verse groenten en fruit spelen in mijn keuken de hoofdrol. En daaraan voeg ik graag wat ‘couleur locale’ toe met authentieke streekrecepten. Ik hou van koken en gasten verwennen.  Vers, gezond en lekker, dat levert elke dag culinaire verrassingen op!”

In de La Touche keuken wordt gewerkt volgens eigentijdse inzichten op voedingsgebied. Dat betekent vooral verse, onbewerkte producten, veel groenten, fruit, granen, noten en zaden, liefst onverzadigde vetten, korte bereidingstijden, weinig suiker en veel afwisseling. 

Ontbijt, lunch en diner

Het ontbijtbuffet biedt dagelijks keus uit meerdere soorten vers brood, zoet en hartig beleg, muesli, kwark of yoghurt en altijd een verse fruitsalade. Meestal is er ook nog iets speciaals als croissants of een portie roerei. Daarbij natuurlijk koffie, thee en vruchtensap. Voor de liefhebbers is er verse volle melk, rechtstreeks van de boerderij.

Elke dag een bijzonder lunchgerecht: een huisgemaakte soep, een versgebakken quiche of een goed gevulde maaltijdsalade. Verder is er altijd keus uit wit en bruin brood en meerdere soorten kaas en vleeswaren.

Het diner bestaat altijd uit drie gangen en wordt per gang geserveerd.  Voor het diner gaan we gezamenlijk aan tafel.

Koffie en thee staan altijd klaar. Wijn en bier zijn verkrijgbaar voor een redelijke prijs.