Home » Prijzen 2021 » Aanmelden en reserveren

Aanmelden en reserveren

dsc_0865-12_bewerkt-1Met het  aanmeldformulier (klik hier) kun je je direct online aanmelden voor de schilderweek van je keuze.  Je geeft aan of je alleen komt of samen met een partner, vriend of vriendin, welk type kamer je voorkeur heeft, of er dieetwensen zijn en overige bijzonderheden. Ook kun je alvast aangeven wat je wensen zijn voor het cursusprogramma. 

Kom je samen met een partner, vriend of vriendin en wil je een kamer delen, dan vragen we je toch, in verband met onze administratie, je ieder afzonderlijk aan te melden.    

Je ontvangt per omgaande een digitale bevestiging van je aanmelding. Binnen enkele dagen mailen we je de schriftelijke bevestiging van de gereserveerde plaats(en) en de betalingsgegevens.  Mocht het type kamer van je voorkeur niet meer beschikbaar zijn, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op om te overleggen over de mogelijkheden.

Je reservering wordt definitief met een aanbetaling van € 150,- op rekening NL05 RABO 0121.3654.92 ten name van A.W. van der Ven te Dordrecht. Het resterende bedrag verwachten we uiterlijk vier weken voor de start van de schilderweek.