Home » Route en kaart

Route en kaart

DSC_0208a_bewerkt-1Les Gîtes de Choquenée ligt in de Belgische Ardennen en behoort tot de gemeente Conneux-Ciney. Choquenée ligt ongeveer ter hoogte van Dinant, maar dan aan de andere kant van de snelweg A4/E411. Het dichtstbijzijnde stadje is Ciney, op ongeveer 5 kilometer afstand. Dinant ligt zo’n 10 kilometer verder. De afstand vanaf Utrecht is 230 km en met de auto is de geschatte reistijd vanaf Utrecht 2 uur en 45 minuten.

Choquenée is ook met de trein goed bereikbaar: je reist via Brussel naar Namen, waar je overstapt op de trein naar Ciney. Daar halen we je dan graag even op. 

Liever meerijden?

Wie geen eigen vervoer heeft kan misschien meerijden met een van de andere deelnemers (tegen een redelijke vergoeding). Desgewenst kunnen wij daarbij bemiddelen. Als je graag wilt meerijden, of zelf iemand kunt meenemen, dan kun je dat aangeven op je aanmeldformulier. 

Route in kaart

Hieronder zie je de route vanaf Dordrecht naar Conneux-Ciney in de Belgische Ardennen. Deelnemers ontvangen ruim van te voren een uitgebreide routebeschrijving.

Bekijken in Google Maps…