Home » Goed onder dak

Goed onder dak

Gîtes de Choquenée voert het keurmerk van de Waalse Federatie voor vakantiehuizen en wordt door deze organisatie al jarenlang beoordeeld met vier ‘korenaren’. Dat is het hoogste predicaat en het staat voor uitstekende voorzieningen, goed en schoon sanitair en veel comfort. Hier ben je goed onder dak!  

De gastenkamers

De gastenkamers zijn verdeeld over de twee verdiepingen van het hoofdgebouw en de kleine gîte ernaast. Er zijn in totaal vijf tweepersoonskamers en vier eenpersoonskamers. De drie grootste kamers hebben een eigen terras. Alle dubbele kamers zijn voorzien van een ruime badkamer met douche, wastafel en toilet, de iets kleinere eenpersoonskamers beschikken eveneens over een badkamer met douche en wastafel, maar maken gezamenlijk gebruik van het toilet in de hal op hun verdieping..

Ook voor mindervaliden

Bijzondere kwaliteit van dit huis is dat er overal rekening is gehouden met mindervaliden. De doorgangen zijn ruim, stoepen, trapjes en drempels ontbreken en het merendeel van het sanitair is aangepast. Naast de brede trap naar de verdiepingen is er een grote, snelle lift.

Bij aanmelding kun je aangeven welk type kamer je voorkeur heeft. Op basis van beschikbaarheid houden wij daarmee zoveel mogelijk rekening. Reservering is op volgorde van aanmelding.