Home » Goed onder dak

Goed onder dak

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is logo.jpg

Gîtes de Choquenée voert het keurmerk van de Waalse Federatie voor vakantiehuizen en wordt door deze organisatie al jarenlang beoordeeld met het hoogste predicaat: vier ‘korenaren’. Dat staat voor uitstekende voorzieningen, goed en schoon sanitair en veel comfort. Hier ben je goed onder dak!  

Bijzonder is dat er overal rekening is gehouden met mindervaliden. De doorgangen zijn ruim, stoepen, trapjes en drempels ontbreken, het sanitair is aangepast en er is, naast een brede trap, een grote, snelle lift naar de verdiepingen.

De gastenkamers

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is GITTE-FERME-DE-CHOQUENEE-centrale-slider-1a-332x228.jpg

De gastenkamers zijn verdeeld over de twee verdiepingen van het hoofdgebouw en de kleine gîte ernaast. Er zijn in totaal vijf tweepersoonskamers en vijf eenpersoonskamers. De drie grootste kamers beschikken over een lits-jumeaux of twee enkele bedden en een groot terras. Alle dubbele kamers zijn voorzien van een grote badkamer met douche, wastafel en toilet, de iets kleinere eenpersoonskamers hebben een kleinere badkamer met douche en wastafel en maken (per twee kamers) gebruik van een gezamenlijk toilet in de hal op hun verdieping..

Bij aanmelding kun je aangeven welk type kamer je voorkeur heeft. Op basis van beschikbaarheid houden wij daarmee zoveel mogelijk rekening. Reservering is op volgorde van aanmelding.